Site in English

E-mail Huangdi

Download brochure
 

Tui-Na massage

Tui-Na is een massage- techniek die gebaseerd is op de traditionele Chinese geneeswijze. Met behulp van zeer gevarieerde manipulatie- technieken worden de verschillende energiebanen in het lichaam gestimuleerd en worden energieblokkades opgeheven. Ook zorgt deze massage voor een goede doorbloeding in het lichaam, waardoor het functioneren van de organen verbetert en het lichaam zich beter kan ontspannen.

Tui-Na wordt vaak gecombineerd met acupunctuur, en vaak toege-past bij klachten die betrekking hebben op de gewrichten, de wervelkolom, de spieren en de pezen. Ook klachten als whiplash, artrose, onderrug- pijn, ischias en R.S.I. kunnen met Tui-Na goed worden behandeld, evenals tenniselleboog en schouderproblemen. Tui-Na is ook zeer geschikt voor de behandeling van allerlei kinderziekten. Voor kinderen, die soms bang zijn voor de naalden die in de acupunctuur worden gebruikt, is het handmatig stimuleren van de acupunten een uitkomst.

 
Home De therapeut Electro-somatograaf Voor welke klachten/ziekten? Tui-Na massage Afspraak en behandelplan NAET therapeut Contact